Världens mäktigaste pajas

Trump. Det finns liksom ingenting gott att säga om den mannen. Det upphör inte att förvåna mig hur USA kunde välja denna uppstoppade, uppblåsta, urkorkade, onda pajas till president. Han är så fullproppad av sin egen fullkomlighet att han inte ens klarar av att reflektera – kanske, kanske om jag får så mycket negativ press är det något fel i min framtoning? Nej då, inte Trump inte, han är störst, bäst och vackrast, därom kan ingen tvivla. Så länge man kan tränga sig längst fram till podiet med kraft behöver man varken kompetens eller intelligens, och läsa på är bara slöseri med tid….

Djupet av Trumps barnslighet summeras i hans handslag. Bara suck!

Sen kom covfefe…. Vilken normal människa som helst hade sagt ‘oj hoppsan, ja, så kan det gå när man twittrar mitt i natten’… men inte Trump inte. Trump kan nämligen inte göra fel. Han är ungefär som Gud. Ofelbar. Och figuren Tump blir bara löjligare och löjligare…

18767931_1372974809449393_7919352703087514764_n

Trump vill inte gå i världens ledband. Trump vet bäst. Och det viktigaste av allt är att ingen skrattar. Urbota korkad självfullkomlighet med mindervärdeskomplex – Kan en världsledare bli mycket farligare än så?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: