Året är 2013 och sexismen frodas!

Oscargalan 2013. Den mest välkända, prestigefyllda, påkostade, glamorösa filmgalan som finns tycker det är lämpligt att inleda årets spektakel med ett nummer som skulle känts sexistiskt 1950. Man vet inte om man ska skratta eller gråta (antagligen gråta).

Det enda roliga med det här klippet är den kvinnliga delen av publikens (och den största delen av den manliga också faktiskt) ansiktsuttryck som verkligen visar hur o-roligt det här ”skämtet” är. Men säg det som är äkta – till och med ilskan var vist förinspelad och del av ”satiren” kommer det fram – för att kritiken skulle förekommas får man förmoda. Men kom igen – 2013! – det är INTE roligt!

UppdateringJa, just ja, det här var visst vad det var (enligt ABCs trailer):

Synd bara att ”an Oscars that guys can enjoy” betyder att inga kvinnor kan göra detsamma. Skönt att i alla fall någon addresserar klyftan mellan män och kvinnor. Eller vaddå, menade ni att det var något som skulle kritiseras? Kvinnor är från venus vet ni väl!

Annonser

1 kommentar

  1. Nageldraken said,

    februari 25, 2013 den 8:11 e m

    Men snälla nån, finns det inte någon som har något vett i skallen och som kan kontrollera vad som får passera som underhållning på ett sånt stort event som Oscarsgalan? Hur gammal är människan? 12?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: