sd på tapeten…

Så har sd klistrat upp sig på väggen igen, den här gången med hjälp av lögner, rasistiskt språkbruk och kvinnofientlighet. Inget nytt under solen där alltså. Det som slår mig med häpnad är hur folk kan bli förvånade över att sverige(o)demokratiska politiker är rasister. Det visste vi väl?

5 kommentarer

 1. november 14, 2012 den 6:33 e m

  Nå rasisten har avgått, men det är ju inte så lugnande för det betyder väl bara att han fortsätter i det tysta.

  • lottahiller said,

   november 14, 2012 den 6:35 e m

   Jag tycker de borde avgå allihop.

   • november 14, 2012 den 8:37 e m

    Jo det värsta är nästan att de ser ut som Dansk Folkeparti, som så snart dom kommit in i Folketinget rensade ut alla högröstade ‘galjonsfigurer’ för att bli rumsrena. Men det var ju bara en skilllnad i svordomar inte i politik. Dom låtsades rensa ut hälften och fick fler röster i nästa val. Kärntrupperna fortsatte att rösta och nya kryptofasister tillkom för att man rensade ut folk och framstod som orimliga.

 2. Cecilia said,

  november 16, 2012 den 5:03 e m

  de väljare de lockat över från M och S lär dra öronen åt sig medan rasisterna fortsätter. SD påminner på pappret en hel del om KD med familjen och det lokala i centrum. Jag har tyvärr träffat på människor som röstar SD av det skälet och förtränger för resten

 3. Lina said,

  november 19, 2012 den 6:50 f m

  Det värsta är att de bara tycker synd om sig själva för ”mediadrevet”. Byt ut de där typerna i filmen mot 12-åringar på en skolgård så ser man att det ser precis ut som en mobbingscen, översitteri och förtryck av de svagare, som de känner att de kan sätta sig på, ivrigt påhejade av dem som desperat hänger på för att verka lika tuffa som den tuffaste killen och sedan intalande sig själva, påhejande varandra att det de gjorde var något bra och coolt. De flesta människor växer tack och lov ur sina mobbingfasoner redan efter högstadiet… frågan är hur man kan välja in mobbare till Sveriges riksdag och regering. Tänk att det är fler som tycker att det är viktigare att förtrycka andra än att ta hand om miljön tex, det är så sjukt!!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: