På visit hos gullungar

Igår tog jag och bjöd in mig på eftermiddagsfika hos Johanna och Axel. För att framställa min framfusighet i bättre dager 😉 hade jag med mig en påse nyplockade äpplen till mamma Johanna och ett äkta gammaldags lusspel i retroförpackning till smådrakarna.

Johanna hade hela frysen full av chokladtårta som blivit över från namnkalaset (hela Charlotta-tårtan till exempel), men eftersom hon fick besök av en sån krånglig gäst (en sån som inte är så förtjust i choklad) hade hon bakat i alla fall – en fransk körsbärstårta – god men rätt speciell i konsistensen… Alva verkar helt ha kommit över sitt skottlandstrauma och var en glad bebis hela kvällen. (Skottland däremot, verkar ha tagit stort intryck av Alva, för en av gatorna i 
Edinburgh har visst kallats upp efter henne :)). Som alltid hade vi en jättetrevlig kväll hos Burströmmarna, med lusspel, bustroll och bubbelbad (ja för bustrollen, inte mig) vuxensamtal och bebiskonversationer, bakverk och curry. En helkväll helt enkelt (eller eftermiddag då), tills man blev så trött, så trött… så bara drakar och prinsessor och den mysiga sängen kunde rädda kvällen :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: