Ännu ett avsked

Till att börja med vill jag bara tala om att träskor är skit, hur snygga de än råkar vara. Efter att ha trampat snett två gånger på vägen hem var jag tvungen att gå hela Frodegatan barfota – haltande – och det var inte roligt. Nu är min fotknöl stor som en golfboll och värker som bara den, trots strategiskt upphöjd placering på rosa moln.

Ikväll var sista kvällen musketörerna korsade sina värjor, i alla fall enligt den vanliga formen. Sorgligt är det.  Hur ska Athos klara sig utan sina vapendragare? Jag räknar med att de dyker upp i Aberdeen i november som utlovat!

Nu är jag hemma igen, och hemma har antagit en mycket tillfällig karaktär. Kontraktet är påskrivet (och om ni i framtiden råkar gå förbi Frodegatan är jag säker på att Kristin välkomnar besök), Katten är borta, och min högerfot värker som satan. För tillfället känns det som att det hade varit bättre att sova någon annanstans(och sen stanna för alltid  som protest), men jag är ändå väldigt glad att Kristin kommer att bo här när jag bor någon annanstans. Trots allmän separationsångest…

2 kommentarer

 1. Daniel said,

  juli 24, 2010 den 1:29 f m

  skyll nu inte på träskorna det som egentligen bör anklagas avsevärda mängder alkohol… 😛 (se bifogat bildbevis) Träskorna kommer garanterat göra succé i Aberdeen, liksom dess ägare…!

 2. Sara said,

  juli 24, 2010 den 9:50 e m

  Stackars Lotta och stackars foten. Vet hur det känns att trampa snett, aj aj!
  Ja det är alltid lite sorgligt att flytta, fast du kommer ju aldrig att behöva bo i en liten lägenhet igen för det vet ju alla att du snart bor på ett slott med en kiltklädd snygging.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: