Svenska fötter, men skotsk öl

Inför flytten har jag gjort en sund (ok, jag måste försvara orimligt slöseri med pengar på något sätt) investering i min svenska etnicitet.


Nu är jag i alla fall helt redo att på ett elegant sätt skylta med mitt kulturella arv när jag kommer till Skottland ;).

Mot kvällningen travade en decimerad skara musketörer iväg till sitt schemalagda supande. Denna gång föll valet på Uplands trädgård, vilken, kom vi fram till, egentligen är helt perfekt för ändamålet. I trädgårdsbaren fanns dock ett mycket tunt utbud öl, men desto större sortiment cider, av vilket undertecknad helt fräckt drog slutsatsen att klientelet är tänkt att utgöras av yngre årgångar.

För första gången på länge (sen 2004?) hade vi inga större trauman att bearbeta, så samtalet rörde sig ledigt mellan projekt, publikationer, ambitioner, allmänt arbete, träning, dataspel, och landade i ett konstaterande som fastslog hur skönt det är att inte längre vara en nervös gummiboll på extacy (=tonåring). Sammanfattningsvis kom vi fram till att det gått så oväntat bra för ”vår” generation doktorer sen vi blev klara, så för oss finns det inga ursäkter. Nu är det upp till bevis, och vi ämnar bevisa oss!

Vid det laget hade vi förstått att källarbaren, med betydligt större ölutbud, faktiskt var öppen, och hade jobbat oss fram till den skotska ölen med sina mycket förtroendeingivande etiketter. För Kristins skull följer här bildbeviset:

Annonser

2 kommentarer

  1. Daniel said,

    juni 18, 2010 den 3:09 e m

    De skotska ölen motiverar helt klart ett återbesök! 🙂

  2. Sara said,

    juni 19, 2010 den 11:15 f m

    Fräsiga pjuck!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: